Tilauksesi päättyy sen jakson lopussa, josta olet jo maksanut. Tiliä tai salasanaa ei tarvita.
Oletko aloittanut tilauksesi alle 14 päivää sitten? Voit sen sijaan peruuttaa tilauksen ja saada hyvityksen käyttämättömästä osasta — kyseessä on eri oikeus, joka on edullisempi, ja se löytyy kohdasta Tilaus.
Lähetämme vahvistuksen tilille rekisteröityyn osoitteeseen.